Bygg Torekov

Bygg Torekov: Avisering från Google – bygg

onsdag 29 november 2017

Avisering från Google – bygg

Google
bygg
Direktuppdatering 29 november 2017
NYHETER
Ett företag i Gimo föreläggs av bygg- och miljönämnden att frakta bort förorenade jordmassor från en gräsmatta mitt i samhället. ... Två förelägganden har tidigare utfärdats av bygg- och miljönämnden utan att verksamhetsutövaren fraktat bort massorna som anses utgöra en risk för människors hälsa.
Google Plus Facebook Twitter Flagga som irrelevant
När bygg- och miljönämnden behandlade ärendet ansåg en klar majoritet att det huvudsakliga ändamålet med verksamheten är boende - endast Per-Olov Karlsson (SD) reserverade sig mot beslutet och menade att HVB-hemmet handlar om vårdverksamhet. De elva personer som överklagar har ...
Google Plus Facebook Twitter Flagga som irrelevant
Svensk industri har i Industriunderhåll AB en trygg och stabil samarbetspartner kring service- och underhållsinsatser. Med sitt starka koncept har man sedan starten attraherat en mängd stora kunder som ser fördelarna med en stark partner med ett arbetsätt kring allt ifrån idé till färdig lösning.
Google Plus Facebook Twitter Flagga som irrelevant
Rörmokare är den yrkeskår som bokstavligen håller Sverige flytande. Som en hyllning till deras arbete kommer nu Rörmokarkalendern, där rörmokare från hela Sverige bidrar med sina bilder och berättelser. Kalendern säljs till förmån för Barncancerfonden och är producerad av Dahl Sverige AB.
Google Plus Facebook Twitter Flagga som irrelevant
Visa fler resultat | Redigera inställningarna för Alerts
Du har fått det här e-postmeddelandet eftersom du prenumererar på varningar från Google Alerts.
RSS Ta emot den här varningen som RSS-flöde
Skicka kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar